KÖZVETLEN SZÁLLÁSFOGLALÁS A LEGJOBB ÁRON!

Miért érdemes szállodánk oldalán foglalni?

Legalacsonyabb ár garantált
Teljes kínálatból választhat
Egyedi ajánlatok csak weboldalunkon
Foglaljon most!
MEGÉRI NÁLUNK SZÁLLÁST FOGLALNI!
Foglalás

LEGALACSONYABB ÁR GARANTÁLT

TELJES KÍNÁLATBÓL VÁLASZTHAT

Egyedi ajánlatok csak weboldalunkon

Programok

Miskolctapolca


Egy kicsiny paradicsom hatalmas lehetőségekkel! Miskolctapolca a víz és természet ajándéka, hagyományokkal rendelkező észak-magyarországi üdülőhely, mely minden évszakban és minden korosztály számára felejthetetlen élményt kínál. Az üdülőhely hangulatát a feltörő források, a természet alkotta Barlangfürdő, a Bükki Nemzeti Park és Miskolc város közelsége határozza meg.

Részletek

Miskolc


Észak-Magyarország fővárosát, annak történelmi múlttal és kulturális örökségekben gazdag belvárosát a Bükki Nemzeti Park ölelésében, két páratlan természeti adottságú és különböző jellegű üdülőhely, Miskolctapolca és Lillafüred fogja közre. A Fortuna Hotel***-től Miskolc látnivalói 3-20 km távolságban érhetők el, mely kalandot, élményt és információt jelent minden korosztály számára.

Részletek

Kirándulások


Hazánk legerdősebb megyéje, ahol a hegyek-völgyek között a történelem és a hagyomány találkozik. A képeskönyvbe illő festői szépségű erdei táj mágnesként vonz. Számtalan műemlék segít felidézni a régi  időket és a különböző témájú rendezvények különös hangulatot teremtenek.

Részletek