KÖZVETLEN SZÁLLÁSFOGLALÁS A LEGJOBB ÁRON!

Miért érdemes szállodánk oldalán foglalni?

Legjobb ár garantált
Teljes kínálatból választhat
Egyedi ajánlatok csak weboldalunkon
Foglaljon most!
MEGÉRI NÁLUNK SZÁLLÁST FOGLALNI!
Foglalás

LEGALACSONYABB ÁR GARANTÁLT

TELJES KÍNÁLATBÓL VÁLASZTHAT

Egyedi ajánlatok csak weboldalunkon

AKTUÁLIS

Ajándékutalvány

Minden alkalomra tökéletes ajándék!

10 - 50.000 Ft értékben tetszőlegesen választható az ajándékozó igényének megfelelően. Az utalványok beválthatóak a szálloda szolgáltatásaira és valamennyi csomagajánlatára az utalvány kiállításának napjától számított egy éven belül. 

Ajándékozzon szeretteinek, ismerőseinek szívből és szeretettel pihenést, kikapcsolódást, élményt, mert utazni jó!

Ajándékot kapni és adni is öröm!

Részletek

NYITVA VAGYUNK!

Kedves Vendégeink!

Szállodánk az üzleti utazók, versenysportolók, tanulmányi célból érkező vendégek számára nyitva tart a jelenlegi korlátozások időszakában is.  

Biztonsági óvintézkedéseket betartjuk és erre kérjük vendégeinket is mindannyiunk egészsége érdekébe.

Szabadidős vendégeket átmenetileg, sajnálattal nem fogadhatunk a hatályos rendeletek értelmében.

Részletek

Ültessen egy fát velünk!

Saját weboldalunkon történő minden megvalósult foglalás után egy facsemete ültetését ajánljuk fel, a One Tree Planted nemzetközi környezetvédelmi szervezeten keresztül,  jótékonysági célként a természet védelméért, egészségünkért. 

EGY DOLLÁR. EGY FA.

Támogassa a programot!


Részletek

HOTEL


A Fortuna Hotel*** Miskolctapolcán, Észak-Magyarország híres és tradicionális üdülőhelyének központi részén, mindenhez közel, jól megközelíthető helyen található.

Szállodánk népszerű azon üzleti utazók, turisták és üdülővendégek körében, akik kedvező árfekvésű miskolci/miskolctapolcai hotelszobát szeretnének foglalni. 

Részletek

GASZTRONÓMIA


A Fortuna Hotel*** étterme természetes alapanyagu házias és magyaros ízvilággal kínálja ételeit.

Helyi és kézműves készítményeket igyekszünk bevonni az éttermi kínálatba, észak-magyarországi specialitásként ajánlva, kerülve a mesterséges anyagokat, ízfokozókat.
Vendéglátó egységünk két légkondicionált éttermi teremből és egy kávézóból áll, tavasztól őszig kertkapcsolattal bővíthető.

Részletek

WELLNESS


Kis lazítás garantáltan kellemes lehetőség szellemi és testi felfrissülésre, hogy vendégeink a jó közérzetet ajándékba vigyék haza. Szállodánk wellness szolgáltatásai a pihenni, lazulni vágyó vendégeink kikapcsolódását szolgálja. 

Részletek

PROGRAMOK


Miskolctapolca tökéletes úti cél, mindazok számára, akik unikális fürdőzésre vágynak, akiket a város kulturális kínálata vonz, vagy akik a környező vidéket szeretnék felfedezni.
A Fortuna Hotel*** recepciója minden igényt kielégítően igyekszik felvilágosítással szolgálni, hogy a legvonzóbb programot mindenki megtalálja a maga számára.

Miskolc város aktuális programját heti rendszereséggel töltjük fel honlapunkon, hogy a kínálatból mindenki igényei szerint választhasson.


Részletek