KÖZVETLEN SZÁLLÁSFOGLALÁS A LEGJOBB ÁRON!

Miért érdemes szállodánk oldalán foglalni?

Legalacsonyabb ár garantált
Teljes kínálatból választhat
Egyedi ajánlatok csak weboldalunkon
Foglaljon most!
MEGÉRI NÁLUNK SZÁLLÁST FOGLALNI!
Foglalás

LEGALACSONYABB ÁR GARANTÁLT

TELJES KÍNÁLATBÓL VÁLASZTHAT

Egyedi ajánlatok csak weboldalunkon

Aktualitások

Nyaraljon itthon - Június 15 - Szeptember 15 között

3 - 7 éjszaka szállás reggelivel és vacsorával. Az ár tartalmazza a klíma, a wifi, a wellness részleg és a kamerával megfigyelt parkoló használatát.

Részletek

Hívogat a Bükk

2 éjszaka szállás reggelivel

Túrázáshoz nordic walkaing bot, térkép és úti csomag 

Kizöldültek a fák 

Tiszta a levegő

Vírusmentes az erdő


Részletek

Visszajövünk! - kampány - 2020.06.01-07.15 között

2 éjszaka szállás

Félpanzió

Ajándék: 

Szobai bekészítés

Jade köves masszázságy használat

Részletek

HOTEL


A Fortuna Hotel*** Miskolctapolcán, Észak-Magyarország híres és tradicionális üdülőhelyének központi részén, mindenhez közel, jól megközelíthető helyen, nyugodt környezetben található.

Szállodánk népszerű azon üzleti utazók, turisták és üdülővendégek körében, akik kedvező árfekvésű miskolci/miskolctapolcai hotelszobát szeretnének foglalni. 

Részletek

GASZTRONÓMIA


A Fortuna Hotel*** étterme házias ízekkel, természetes alapanyagokat használva, magyaros íz világgal áll vendégei rendelkezésére.

Helyi és kézműves készítményeket is igyekszünk bevonni az éttermi kínálatba, észak-magyarországi specialitásként ajánlva, kerülve a mesterséges anyagokat, ízfokozókat.
Vendéglátó egységünk két légkondicionált éttermi teremből és egy kávézóból áll, tavasztól őszig kertkapcsolattal bővíthető.

Részletek

WELLNESS


Wellness részlegünket testi és szellemi feltöltődésként, kényeztetésként ajánljuk, hogy vendégeink a jó közérzetet ajándékba vigyék haza. Pihenni vágyó vendégeinket teljes kikapcsolódás várja és szállodánk wellness szolgáltatásai garantáltan kellemes lehetőséget kínálnak a kényeztetésre, felfrissülésre.

Részletek

PROGRAMOK


Tökéletes úti cél, mindazok számára, akik unikális fürdőzésre vágynak, akiket a város kulturális kínálata vonz, vagy akik a környező vidéket szeretnék felfedezni.

A Fortuna Hotel*** recepciója minden igényt kielégítően igyekszik felvilágosítással szolgálni, hogy a legvonzóbb programot mindenki megtalálja a maga számára.


Részletek